16 آذر 1404

معرفی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، سال تاسیس ، تاریخچه و سیر تحولات :
در سال های قبل از انقلاب تحت عنوان اداره بهداری در یک ساختمان دولتی شروع به فعالیت نموده ، پس از پیروزی انقلاب اسلامی در آبان سال ۱۳۸۲ یک اداره مستقل شده به نام شبکه بهداشت و درمان نام گذاری گردید و پس از چند بار جابجایی در ساختمانهای استیجاری مختلف بدلیل نداشتن ساختمان مستقل اکنون در ساختمان مرکز بهداشت شهرستان فراشبند مستقر گردیده است .
 
شرح وظایف شبکه بهداشت و درمان :
ارائه خدمات بهداشتی - درمانی در جامعه در جهت ارتقاء سلامت که خدمات بهداشتی درمانی شامل :
۱- خدمات بهداشت خانواده شامل تنظیم خانواده و کنترل جمعیت , مراقبت کودکان زیر ۶ سال , طرح غربالگری سرطان در زنان شامل سرطان سینه و دهانه رحم - آموزش بهداشت
۲- خدمات بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای شامل بهداشت آب و تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشت مواد غذایی , بهداشت اماکن و ساکن , نظارت بر جمع آوری و دفن صحیح زباله , مبارزه با جوندگان , نظارت به دفع فاضلاب روستایی و شهرستان – نظارت بر استفاده از نمک یدار 
۳- خدمات مبارزه با بیماریهای واگیر شامل ایمن سازی بر علیه بیمار یهای هدف دار که گروههای هدف مبارزه با بیماریهای سل - مالاریا – وبا – هاری - تب خونریزی دهنده - ایدز – هپاتیت - وبا - سالک و ..
۴- خدمات مبارزه با بیماریهای غیر واگیر - طرح پیشگیری و کنترل بیماری فشار خون بالا - طرح کنترل و پیشگیری تالاسمی , جمع آوری موارد ابتلا به مرگ در اثر سرطان , اجرای طرح جامعه ایمن , طرح پیگیری و آموزش ایمنی منازل - طرح شناسایی و پیگیری بیماریهای فاویسم – فنتیل کتوریا و کم کاری تیروئید
۵- خدمات بهداشت مدارس - مراقبت آموزش بهداشت دانش آموزان در سطوح مختلف , بهداشت محیط مدارس , بهداشت آب , ایمنی محل تحصیل , مبارزه با بیماریهای واگیر و غیر واگیر
۶- خدمات بهداشت روان . شناسایی بیماران روانی عقب ماندگی ذهنی - صرع – اختلالات رفتاری کودکان – آموزش بهداشت – طرح CBR
۷-آموزش سلامت : تهیه و تولید رسانه های آموزشی – بررسی باورهای رفتاری – برقراری ارتباط مستمر با ادارات
۸- جلب مشارکتهای مردمی :جلب مشارکت جامعه در فعالیتهای بهداشتی مربوطه
۹- تغذیه : برنامه مشارکتی حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان ، مادران ،سالمندان ،نوجوانان و دانش آموزان 
۱۰- آمار و رایانه : نظارت و پیگیری مستمر در جمع آوری و ارسال به موقع آمارها کنترل و رفع نواقص آمارها - پیگیری در راه اندازی شبکه داخلی و آموزش و رفع نواقص کلیه سیستمها و پیگیری در برقراری ارتباط P۲P با دانشگاه علوم پزشکی استان
۱۱- امور آزمایشگاهها : انجام آزمایشات تشخیص طبی و نظارت بر کنترل کمی و کیفی آزمایشگاههای خصوصی و دولتی و پیگیری امور پرسنلی آزمایشگاههای استان با هماهنگی ریاست شبکه وامور آزمایشگاههای استان
  • //
  • - تعداد بازدید: 200
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند

جمع آوری 22 کیلوگرم لبنیات فاقد مجوز بهداشتی از یک واحد صنفی در فراشبند

کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند از جمع آوری 22 کیلوگرم لبنیات فاقد مجوز بهداشتی از یک واحد صنفی در سطح فراشبند خبر داد.

کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند از جمع آوری 22 کیلوگرم لبنیات فاقد مجوز بهداشتی از یک واحد صنفی در سطح شهر فراشبند خبر داد. 
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، مهندس «زهرا کریم پور» با اشاره به اجرای طرح تشدید بازرسی در قالب برنامه سلامت رمضان در سطح شهرستان فراشبند، گفت: برنامه سلامت رمضان و تشدید نظارت های بهداشتی با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی و با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و روزه داران گرامی در شهرستان فراشبند اجرا می‌شود.
 
او افزود: تیم های کنترلی و نظارتی بهداشت محیط برای حفظ سلامت روزه داران، علاوه بر نظارت بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی با تاکید بر مراکز عرضه زولبیا و بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش، حلیم، سوپ و مراکز پخت غذای افطار و سحری و نذورات، بر کنترل و کاهش مصرف مواد دخانی به ویژه در مساجد و تکایا و حسینیه ها نیز نظارت‌ دارند.
 
کریم پور با اشاره به اینکه در این طرح بدون هیچگونه اغماض، با تهدیدکنندگان سلامت آحاد مردم برخورد قاطع می شود، افزود: در این برنامه، بازرسان بهداشت محیط نسبت به جمع آوری مواد غذایی مشکوک، تاریخ گذشته و فاقد مجوز بهداشتی اقدام می کنند.
 
او با تاکید بر خودداری از خرید مواد غذایی حساس مثل زولبیا و بامیه ، شیرینی، شربت از دستفروشان و دوره گردان مواد غذایی، توصیه کرد: قبل از مصرف سبزی و میوه های خام مراحل چهارگانه سالم سازی شامل، شستشوی گل و لای، انگل زدایی و ضد عفونی و شستشوی نهایی رعایت شود.
 
کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با شماره تلفن 190 وزارت بهداشت تماس حاصل نمایند.
 
برنامه سلامت رمضان از ابتدای ماه مبارک رمضان از ساعت 8 صبح تا 20 در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
 
پایان خبر 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 76818
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید