02 آذر 1403

  • 1402/01/07
  • - تعداد بازدید: 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند

اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ماه مبارک رمضان در شهرستان فراشبند

همزمان با ماه مبارک رمضان، علاوه بر اجرای برنامه سلامت نوروزی، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی با اولویت نظارت بر مراکز تهیه تولید و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی حساس در شهرستان فراشبند در حال اجرا است.

همزمان با ماه مبارک رمضان، علاوه بر اجرای برنامه سلامت نوروزی، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی با اولویت نظارت بر مراکز تهیه تولید و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی حساس در شهرستان فراشبند در حال اجرا است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه هدف از تشدید نظارت بر فعالیت مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در طول ماه مبارک رمضان را حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با آب و غذایی با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با ایام تعطیلات نوروزی عنوان کرد.

مهندس «زهرا کریم پور» افزود: در همین راستا برنامه بازدید بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، فروشگاههای عرضه آش، حلیم، کله‌پزی، زولبیا و بامیه، نانوایی ها و دیگر واحدهای مرتبط با مواد خوردنی و آشامیدنی تشدید می یابد.

او ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط شبکه فراشبند با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، با نمونه‌برداری از آب، مواد غذایی، آلاینده سنجی سطوح با دقت و سرعت بیشتری نظارت ها را انجام می دهند.

مهندس کریم پور، ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه پر برکت و تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی از شهروندان و مسافران نوروزی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به شماره تلفن 190 اطلاع دهند.



پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 76158
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید