با حضور بازرسان بهداشت محیط انجام شد؛
بیش از 30 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز حساس فراشبند طی روز گذشته
در راستای مقابله با موج سوم کرونا، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان فراشبند، طی روز گذشته بیش از 30 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز حساس داشته اند.
در راستای مقابله با موج سوم کرونا، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان فراشبند، طی روز گذشته بیش از 30 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز حساس داشته اند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند،معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان فراشبند با اشاره به روند افزایشی تعداد بیماران کووید 19 در سطح شهرستان، گفت: در همین راستا بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، نظارت خود بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و حساس شهرستان را تشدید و با حساسیت بیشتری انجام می دهند.
«اکبر نوربخش» افزود: واحد بهداشت محیط فراشبند با هدف مقابله با موج سوم کرونا در طی روز گذشته 28 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی، سه مورد بازرسی از ادارات و بانک و دفتر پیشخوان دولتی داشته اند که در این بازدید، پنج واحد صنفی، به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی اخطار کتبی دریافت کردند.
او اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط در شبانه روز گذشته، علاوه بر نظارت های بهداشتی، با مراجعه به محل قرنطینه پنج بیمار کرونای مثبت، علاوه بر آموزش های لازم، اقدام به گندزدایی و ضدعفونی محل زندگی آنها کردند.
نوربخش افزود: دو مورد بازرسی مشترک با حضور نماینده اداره صمت از نانوایی سنگک در راستای کنترل آرد مصرفی و آموزش عملی به نیروهای خدماتی مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند و مرکز 16 ساعته در خصوص نحوه عملیات پاکسازی و گندزدایی محیط اداری و مرکز 16 ساعته تشخیص کووید 19 از دیگر اقدامات بازرسان بهداشت محیط در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا بود.
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان فراشبند، برگزاری دو نشست هماهنگی درون بخشی و برون بخشی در راستای اقدامات لازم برای کنترل و مقابله با موج سوم کرونا، را از دیگر اقدامات صورت گرفته در راستای پیشگیری از کرونا ویروس جدید بر شمرد.
پایان خبر
نظر دهید