30 شهریور 1403

  • 1399/09/01
  • - تعداد بازدید: 262
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در هفته گذشته از سوی بازرسان بهداشت محیط انجام شد:

نظارت بر 195 مرکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در راستای مقابله با کرونا در فراشبند

در راستای پیشگیری از کرونا، نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و حساس فراشبند همچنان ادامه دارد.

در راستای پیشگیری از کرونا، نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و حساس فراشبند همچنان ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، معاون بهداشتی شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان گفت: با توجه به اعمال محدودیت‌های جدید در نحوه فعالیت واحدهای صنفی، به منظور پیشگیری از انتشار ویروس کرونا، برنامه تشدید نظارت های بهداشتی بر واحد های صنفی و اماکن عمومی و حساس شهرستان‌ فراشبند در حال اجرا است.
 
«اکبر نوربخش» با بیان اینکه این تشدید نظارت ها، با هدف بررسی وضعیت بهداشتی و چگونگی رعایت دستورالعمل بهداشتی از سوی اصناف، انجام می شود، افزود: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی در هفته گذشته، از 165 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 13 اماکن و عمومی و عرضه مواد غذایی در قالب گشت مشترک، 10 اماکن‌ متفرقه صنفی، چهار مطب پزشک، یک بانک، سه مراسم تشییع و یک مورد دفن بهداشتی اجساد کرونایی، از سوی بازرسان بهداشت محیط در شهرستان فراشبند بازدید و نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی در این مراکز بررسی شد.

او، پیگیری 45 بیمار کرونای مثبت، دو مورد شکایت بهداشتی از طریق سامانه 190، جمع آوری پنج کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته، 14 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی مناطق تحت پوشش از نظر میکروبی را از دیگر فعالیت‌های بهداشت محیط در هفته گذشته برشمرد.

نوربخش با بیان اینکه طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر نحوه فعالیت واحدهای صنفی به منظور پیشگیری از انتشار ویروس کرونا، همچنان در دستور کار بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرار دارد، اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه 190 اطلاع دهند.
 
پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 32825
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید