16 تیر 1404

  • 1402/11/05
  • - تعداد بازدید: 65
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان فراشبند:

نمک کم، اما تصفیه شده و یُددار بخورید

در کارگاه آموزشی که همزمان با پویش اطلاع رسانی تغذیه سالم با محوریت نمک یددار و مصرف لبنیات با حضور کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند برگزار شد بر مصرف نمک کم، آن هم نمک تصفیه شده ید دار تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، کارشناس بهبود تغذیه شبکه، نمک را یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام‌های عصبی و کارکرد صحیح عضلات دانست و گفت: این ماده به مقدار محدود مورد نیاز بوده و مصرف متعادل آن لازم است. به عنوان مثال در هنگام اسهال و استفراغ و یا فعالیت شدید بدنی و در هوای گرم با مصرف کمی نمک می‌توان املاح از دست رفته بدن را جبران کرد.

 «زهرا ضیایی» استفاده از نمک یددار تصفیه شده را تنها راه رساندن ید به بدن برای انجام اعمال حیاتی دانست و افزود: نرسیدن ید کافی به بدن با عوارض بی‌شماری شامل گواتر، ناهنجاری‌های مادرزادی، افزایش موارد سقط و مرده‌زایی، هیپوتیروئیدی مادرزادی، کر و لالی مادرزادی و کاهش بهره هوشی همراه است و به این دلیل وزارت بهداشت  بر مصرف نمک یددار تصفیه شده که می‌تواند ید مورد نیاز را به بدن برساند، تاکید دارد.

او هدف از اجرای این کارگاه آموزشی را افزایش سواد و آگاهی تغذیه ای کارکنان حوزه سلامت در خصوص مصرف نمک تصفیه شده ید دار و شیر و لبنیات عنوان کرد و گفت: در همین راستا و به همت واحد بهبود تغذیه شبکه، کارکنان شبکه بهداشت و درمان فراشبند با راهکارهای ترویج تغذیه سالم با تاکید بر کاهش مصرف نمک و افزایش مصرف لبنیات آشنا شدند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار واحدها,اخبار شبکه
  • کد خبری : 93699
کلیدواژه