شبکه بهداشت و درمان فراشبند
اجرای مانور سلامت نوروزی و ماه رمضان 1404 در فراشبند
مسوول واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان فراشبند، از اجرای برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، از 11 اسفند سال 1403 لغایت 15 فروردین سال 1404خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و بهداشت و درمان فراشبند، مهندس «زهرا کریم پور» با اعلام این خبر، گفت: اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه رمضان با هدف حفظ و ارتقای سلامت جامعه از طریق نظارت بر ایمنی مواد غذایی، ایمنی آب، دفع فاضلاب و پسماند، بهداشت فردی و عمومی، کنترل مصرف دخانیات و کنترل حشرات و ناقلین بیماری انجام میشود.
او افزود: در برنامه سلامت نوروزی، تیمهای سلامت محیط و کار، از شیرینیفروشیها، قنادیها، رستورانها و سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید و بر مواردی همچون رعایت بهداشت محیط و بهداشت فردی، سلامت مواد اولیه، شرایط نگهداری مواد غذایی و مجوزهای بهداشتی تاکید دارند.
مسوول واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، اضافه کرد: با توجه به افزایش تقاضا برای مواد غذایی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی باید به طور جدی تشدید شود تا از بروز هرگونه مخاطره بهداشتی جلوگیری شود.
او افزود: در این برنامه، نمونهبرداری از مواد غذایی و آب انجام و به مراکزی که تخلف بهداشتی داشته باشند، اخطاریه رفع نواقص بهداشتی صادر و در صورت تکرار تخلف به مراجع قضایی معرفی می شوند .
مسوول واحد سلامت محیط و کار شهرستان فراشبند با اشاره به اینکه برنامه سلامت نوروزی و ماه رمضان از 11 اسفند سال 1403 لغایت 15 فروردین 1404 از ساعت 8 صبح تا 8 شب در سطح شهرستان اجرا می شود، افزود: فعالیت بازرسان بهداشت محیط با توجه به شرایط شهرستان از نظر فعالیت مراکز گردشگری و پذیرایی، تا ساعت 24 قابل تغییر می باشد، همچنین به منظور بررسی و رسیدگی به رویدادها از قبیل طغیان بیماری، برنامه آنکال برای ساعات خارج از حضور تیم های بازرسی نیز پیش بینی شده است.
مهندس کریم پور از شهروندان و مسافران نوروزی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و یا مشاهده عرضه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، موضوع را در هر ساعت از شبانه روز از طریق سامانه 190 رسیدگی به شکایات و درخواست های مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع دهند.
پایان خبر
نظر دهید