در راستای تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه رمضان و عید نوروز انجام شد؛
جمع آوری 77 کیلوگرم فراورده های خام دامی تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف در فراشبند
در راستای برنامه تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز و ضرورت نظارت بیشتر بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، در گشت مشترک بازرسی بهداشتی از رستوران ها، قصابی ها و مرغ فروشی های سطح شهرستان فراشبند، 77 کیلوگرم فراورده های خام دامی تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف جمع آوری و معدوم شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مسوول بهداشت محیط شبکه، هدف از این گشت مشترک را نظارت بهداشتی بر رستورانها، قصابی ها و مرغ فروشی های شهرستان عنوان کرد و گفت: این اقدامات در راستای برنامه سلامت نوروزی و ارتقا سطح بهداشت و سلامت مردم و مسافران نوروزی با حضور بازرسان بهداشت محیط و بازرسان دامپزشکی انجام می شود، تا شهروندان و مسافران نوروزی با خیالی آسوده خریدهای خود را انجام دهند.
مهندس «زهرا کریم پور» افزود: در این بازرسی ها علاوه بر کنترل و نظارت بر بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت محیط کار از سوی بازرسان بهداشت محیط؛ سلامت فراورده های خام دامی مورد استفاده در این مراکز، نحوه نگهداری و چیدمان سردخانه ها نیز، از سوی بازرسان اداره دامپزشکی بررسی و نظارت می شود و تذکرات بهداشتی لازم نیز در این خصوص به متصدیان ابلاغ و واحدهای متخلف به مراجع قضایی معرفی می شوند.
او اضافه کرد: طی این بازدید مشترکی که در همین راستا از 34 واحد رستوران، قصابی و مرغ فروشی های سطح شهرستان انجام شد، 77 کیلوگرم فراورده های خام دامی تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف جمع آوری و معدوم شد.
مهندس کریم پور، اجرای برنامه گشت های مشترک و تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را در سال گذشته چشمگیر و قابل ملاحظه عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که در سال جاری و به خصوص تعطیلات نوروز نیز، با اجرای برنامه های گشت مشترک و تشدید نظارت های بهداشتی ویژه این ایام، برکات بهداشتی آن نصیب شهروندان، مسافران محترم نوروزی شود.
کارشناس سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان فراشبند با تقدیر از همکاری اداره دامپزشکی شهرستان در انجام بازدیدهای مشترک، افزود: این اداره با تجهیز تیم های نظارتی در سطح شهرستان، تمامی واحد های عرضه فرآورده های خامی دامی در شهرستان از جمله رستوران و بیرون برها، مراکز عرضه مرغ و ماهی و گوشت در ایام نوروز را پوشش داده است.
مهندس کریم پور یاد آور شد: برنامه سلامت نوروزی در بخش بهداشت محیط و تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ماه رمضان و تعطیلات نوروز که از 11 اسفند 1403 آغاز شده است، تا 15 فروردین سال جاری ادامه دارد.
پایان خبر
نظر دهید